Koncert u crkvi sv. Mati Slobode

Mješoviti pjevački zbor župe Duha Svetoga - Svete Mati Slobode sa zagrebačkoga Jaruna priređuje glazbeno-meditativni koncert uoči 15. obljetnice posvete crkve Svete Mati Slobode.

Mješoviti pjevački zbor župe Duha Svetoga - Svete Mati Slobode sa zagrebačkoga Jaruna priređuje glazbeno-meditativni koncert uoči 15. obljetnice posvete crkve Svete Mati Slobode. Koncert je zahvala Gospodinu na svim dobročinstvima te ujedno i molitva za sve one koji su svoje živote utkali u izgradnju ove crkve i slobodu naše Domovine.

Mješovitome župnome zboru pridružit će se Zbor bogoslova Hercegovačke franjevačke provincije te će zajedno izvesti probrana djela iz bogate hrvatske i svjetske crkvene baštine (od gregorijanskih napjeva do 21. stoljeća).

Koncert će se održati u župnoj crkvi Sveta Mati Slobode, koja čuva spomen na poginule branitelje u Domovinskome ratu na Jarunu u Zagrebu, don Petra Šimića 1, u srijedu 11. studenoga 2015. s početkom u 20 sati, nakon večernjeg euharistijskoga slavlja. (crkvena-glazba)