Svećeničko ređenje i mlade mise

Trojica naše braće đakona bit će zaređeni za svećenike!

U petak, 29. lipnja 2018., u 10 sati u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru, trojica naše braće đakona: fra Jozo Hrkać, fra Jure Barišić i fra Robert Kavelj bit će zaređeni za svećenike polaganjem ruku biskupa mostarsko-duvanjskog Ratka Perića.

Fra Jozo Hrkać je rođen 1992. g., dolazi iz župe Uznesenja BDM, Široki Brijeg, a trenutno je na službi u župi Bezgrješnog Začeća BDM u Posušju. Mladu misu će slaviti na Širokom Brijegu 15. srpnja.

Fra Jure Barišić je rođen 1979. g., dolazi iz župe sv. Ante, Šuica, a trenutno je na službi u župi Uznesenja BDM na Širokom Brijegu. Mladu misu slavi u Šuici 29. srpnja.

Fra Robert Kavelj je rođen 1990. g., dolazi iz župe bl. Alojzija Stepinca, Chicago, a trenutno je na službi u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru. Mladu misu slavi u Mostaru 1. srpnja te također u Chicagu 16. rujna.

Također, nedavno je (9. lipnja) u Chicagu za svećenika zaređen i naš fra Antonio Musa. On će svoju mladu misu proslaviti na Širokom Brijegu, odakle i dolazi, 22. srpnja.

Zahvalni smo Bogu za dar četvorice naše braće mladomisnika ove godine. Njih stoga preporučamo u Vaše molitve, kako bi bili dostojni poziva na koji su pozvani i bili u što boljoj službi onima kojima su povjereni, svome narodu!